lördag 24 augusti 2013

Höstterminens första möte 22 augusti 2013
Vi träffas i Grindtorpsskolans textilsal och det finns mycket att prata om efter en solig sommar.


Ulla O till vänster på bilden var vår ledare i fyra år och den tiden gick fort. Isabell har sagt ja till uppdraget att leda oss framöver och förra och nuvarande "trådhållarna" har en hel del att prata om.


Vår nya "trådhållare" Isabell.


Ally Mari kom för första gången till oss Törnrosor och vi fick se denna fina barnkvilt som hon har sytt.


Här ser vi Ally Mari visa upp ett stort täcke i chokladfärger.Ulrika visade oss ett stort täcke i ett spännande rektangelmönster. Baksidan är grön och täcket är vackert kviltat.Eivor tog vad hon hittade i huset på semestern, gamla jeans mm och det blev en tuff sommarväska. Handtagen är naturligtvis nyköpta.


Eivor var i somras bjuden på en fest där man skulle ha en huvudbonad. Hon var listigast av alla gästerna med detta diadem prytt med söta jo-jo-ar - hon var den enda på festen som inte hade en för varm huvudbonad.


Karin J har sytt en tuff axelremsväska.


Karin J har också sytt ett stort, brunt täcke.


Och ett till...


Liselott har sytt flera vackra "Afrikatäcken".
Liselotts JÄTTE-TÄCKE tog henne flera somrar att designa, sy och handkvilta. Det är "watercolour-teknik" i blomkransen.


Theodora har sytt en fin liten tygkorg efter ett mönster från Fröken Flink. De vackra broderierna i botten syns tyvärr inte på bilden.


Lena Möre har sytt flera tygkorgar i sommar. Den här gröna korgen, sydd av många små bitar resttyger, är hennes egen favorit.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar